sestdiena, 2013. gada 15. jūnijs

Nedēļas nogale Tavai sirds balsij

Ja esi savas dvēseles meklējumos izjutis vajadzību piederēt kādai domubiedru saimei, kuŗa līdzīgi Tev meklē dievišķo sevī latviskiem līdzekļiem un esi atdūries pret sarežģījumiem – vai arī, ja neesi, bet vēlies sadraudzēties ar domubiedriem -- tad apsver piedalīšanos Marutas Voitkus-Lūkinas un Dr Gunša Kalnieša vīkštajā nedēļas nogalē Birzēs 12. un 13.jūlijā (ar iespēju palikt arī uz 14.jūliju), kur aplūkosim tieši tādus mezglus, kādus esi izjutis/jutusi – vai arī izbaudīsim dvēseļu sasaukšanās prieku!

Piektdienas vakarā, 12.jūlijā pulksten 18:00, Marutas gatavotas vienkāršas vakariņas, pēc tam sapulce, sakopšanās un dvēseles daudzinājums (svētbrīdis) Marutas izkārtojumā.

Sapulce pie vakariņu galda un tai sekojošā darbība būs piedāvātās programmas daļa (vēlākai pašizvērtēšanai). Dalībnieki savāks divarpus latus no dalībnieka (pusotra no īsākiem par metru) par tēriņiem Birzēs (vakariņām, siltu dušu, gultas veļu u.c.); nospraudīs sestdienas dienas kārtību; izlems, ko, kad, kuŗš/kuŗi un par cik gatavos maltītes sestdien, sadalīs pienākumus, sametīs vajadzīgo naudu paredzētajām maltītēm sestdienai. Izstrādāto sestdienas kārtību uzspraudīs visiem redzamā vietā. 

Sestdienas programmas piedāvājums: divas Dr G. Kalnieša vadītas grupas Sirds balss (pa vienai priekš un pēcpusdienā), kuŗās dalībnieki iegremdēsies savu dvēseļu dzīlēs, cerībā ieraudzīt tur dārgumus, kuŗi ikdienas steigā un raizēs nav ieguvuši savu pelnīto mirdzumu. Vakarā sadziedāšanās un rotaļas vai danči ar talseniekiem. Atpūtas brīžos – dīķis, pļava, Biržu telpas, pirmšķirīga sabiedrība, stārķu ligzda (ir binoklis).

Sestdien, pie pusdienu galda dalībnieki noskaidros, kuŗi būs palicēji uz svētdienu -- pārrunām ar Marutu, galvenokārt par dievturību, kā arī sadalīs pienākumus un izmaksas pēc iepriekšējās sapulces parauga.

Bērniem īpaša programma nav paredzēta. Par bērniem atbildīgi vecāki.

Līdzi ņemt peldkostīmus, sauļošanās kostīmus, labu omu, savas atziņas, piezīmju burtnīcu.

Birzes ir Ģibuļu pagastā uz Talsu robežas, Lielgabalu un Kr.Barona ielu krustojumā. Telefons 2787 0089 (Maruta) . Es jūs gaidīšu jau piektdienas pēcpusdienā, kad varēsit plunčāties pa dīķi vai sauļoties, kamēr es gatavoju vakariņas. Lietainā laikā – dzīvoties pa vēl neiekārtoto bibliotēku, izklaidēt sevi Biržu telpās.

Auto ostā parasti stāv vairāki taksometri, kuŗi Tevi atvedīs uz Birzēm par diviem latiem.

Ja vēlies piedalīties, pieteicies! mvoitkuslukins@gmail.com (vārdu, uzvārdu, vecumu, telefonu, epastu, komentārus - īpašas anketas nav)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru