trešdiena, 2018. gada 14. marts

Latvijas Dievturu Sadraudzes kopsapulce 2018

LDS valde uzaicina Jūs ierasties uz LDS saimju, puduru un ārpus draudzēm reģistrēto saviešu un pilnvaroto pārstāvju kopsapulci, lai satiktos ar saviešiem, izlemtu Sadraudzei svarīgus jautājumus un izteiktu savas domas par nozīmīgiem turpmākās darbības virzieniem.
Kopsapulce notiks sestdien 7. aprīlī plkst. 13.00, NVO namā, Rīgā (Vidzemes priekšpilsēta), Laimdotas ielā 42. Reģistrēšanās no plkst. 12.30.
Ja kāds attaisnojošu un saprotamu iemeslu dēļ nevar ierasties, valde lūdz parūpēties par pārstāvniecību. Ja individuāli vēlaties LDS kopsapulcē lemtajam pievienot savu balsi, tad uzticiet to kādam citam no savas saimes, deleģējot tam savas balss tiesības rakstveidā. Tas pats būtu jādara katrai saimei kopumā, lai tā būtu pienācīgi pārstāvēta.
Aicinām katru savieti personīgi piezvanīt vai uzrunāt savus tuvākos LDS saviešus, nodot ziņu par kopsapulces vietu un laiku, atgādināt par to, pārrunāt apspriežamos jautājumus un arī atnākt uz šo sapulci.

Valde atgādina, lai lieki nekavētu sapulces laiku, un lai savieši varētu realizēt savas balss tiesības kopsapulcē, valde lūdz, kam tas ir iespējams, savlaicīgi iemaksāt biedru naudas maksājumu Sadraudzes kontā līdz 3. aprīlim. Vēlākas iemaksas reģistrējoties jāapliecina ar bankas maksājuma izrakstu.

Saite par NVO namu Rīgas domes mājas lapā - http://www.iksd.riga.lv/public/56037.html

Uz NVO namu, Ieriķu 43a (agrākā Laimdotas 42) var nokļūt ar sabiedrisko transportu:
Virzienā no centra

-       ar 14.trolejbusu līdz pieturai „Laimdotas iela”, tad ar kājām pa Laimdotas ielu līdz Ieriķu ielai
-       ar 17.trolejbusu līdz pieturai „Ūnijas iela”, tad ar kājām pa Ieriķu ielu virzienā no centra

-       ar 13.trolejbusu līdz pieturai „Ūnijas iela”, tad ar kājām pa Ieriķu ielu virzienā no centra
-       ar 11.trolejbusu līdz pieturai „Ieriķu iela”, tad ar kājām pa Ieriķu ielu virzienā uz centru
-       ar 18.trolejbusu līdz pieturai „Ieriķu iela”, tad ar kājām pa Ieriķu ielu virzienā uz centru

Virzienā no Sarkandaugavas
-       ar 48.autobusu līdz pieturai „Ūnijas iela”, tālāk ar kājām pa Ieriķu ielu virzienā uz centru

Virzienā no Juglas 
-       ar 6.tramvaju līdz pieturai „Gustava Zemgala gatve”, tad ar kājām pāri ielai uz Biķernieku ielu, tad ar 17.trolejbusu līdz pieturai „Ūnijas iela”, tālāk ar kājām pa Ieriķu ielu virzienā no centra
-       ar 40.autobusu līdz pieturai „Gustava Zemgala gatve”, tad ar kājām pāri ielai uz Biķernieku ielu, tad ar 17.trolejbusu līdz pieturai „Ūnijas iela”, tad pa Ieriķu ielu virzienā no centra

Ja braucat ar automašīnu, pie nama pieejama bezmaksas autostāvvieta ne vairāk kā 10 automašīnām.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru