sestdiena, 2020. gada 5. septembris

LDS saimju, puduru un ārpus draudzēm reģistrēto saviešu un pilnvaroto pārstāvju kopsapulce

 

2020. gada 04. septembrī.

Latvijas Dievturu Sadraudzes saviešiem

LDS valde uzaicina Jūs ierasties uz LDS saimju, puduru un ārpus draudzēm reģistrēto saviešu un pilnvaroto pārstāvju kopsapulci, lai satiktos ar saviešiem, izlemtu Sadraudzei svarīgus jautājumus un izteiktu savas domas par nozīmīgiem turpmākās darbības virzieniem.

Kopsapulce notiks sestdien, 26. septembrī, plkst. 11.00, Kauguru kultūras namā. Adrese Kauguru pagasts, Beverīnas novads, LV-4224. Valmieras - Raunas ceļš.
Reģistrēšanās no plkst. 10.30.

Dienas otrā pusē paredzēta ekskursija.

Ja kāds attaisnojošu un saprotamu iemeslu dēļ nevar ierasties, valde lūdz parūpēties par pārstāvniecības pilnvaru deleģējumu. Ja individuāli vēlaties LDS kopsapulcē lemtajam pievienot savu balsi, tad uzticiet to kādam citam no savas saimes, deleģējot tam savas balss tiesības rakstveidā. Tas pats būtu jādara katrai saimei kopumā, lai tā būtu pienācīgi pārstāvēta.

Aicinām katru savieti personīgi piezvanīt vai uzrunāt savus tuvākos LDS saviešus, nodot ziņu par kopsapulces vietu un laiku, atgādināt par to, pārrunāt apspriežamos jautājumus un arī atnākt uz šo sapulci.

Valde atgādina, lai lieki nekavētu sapulces laiku, un lai savieši varētu realizēt savas balss tiesības kopsapulcē, valde lūdz, kam tas ir iespējams, savlaicīgi iemaksāt biedru naudas maksājumu Sadraudzes kontā līdz 23. septembrim. Vēlākas iemaksas reģistrējoties jāapliecina ar bankas maksājuma izrakstu.

Biedru nauda strādājošiem Eur 10.00, pensionāriem pēc iespējas (kā nolēmām iepriekšējā kopsapulcē).

Pārskaitījums veicams uz LDS bankas kontu ar atbilstošu norādi – „biedru nauda”

Papildus ziedojot, maksājuma uzdevumā jānorāda „ziedojums”.

LDS bankas konts:

Reġ. Nr. 90000279525

Hansabanka

Kods: HABALV22

Konta Nr. - LV10HABA0551018486000

 

LDS valde

Tālr. Uldis Punkstiņš - 26495217

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru