trešdiena, 2018. gada 11. aprīlis

Grāmatas "Laimas pēdās" atvēršana un meditācija latviskās noskaņās

18. aprīlī plkst. 18.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Klusuma un meditācijas istabā (4. stāvā) notiks personības izaugsmes trenera Agra Vanaga grāmatas "Laimas pēdās" prezentācija. Pasākuma otrajā daļā – kustību un meditācijas nodarbība latviskās noskaņās.

Grāmatas prezentācijas pasākumā Agris Vanags stāstīs par grāmatas saturu un izdevuma centrālo asi, kurā izceltas cilvēka rakstura īpašības savā pozitīvajā polaritātē. Mēs paši, dvēseles līmenī esam "mūžības, zināšanu un svētlaimes bērni". Mēs neapzināti, jau no dzimšanas brīža, vēlamies būt šai stāvoklī. Vienlaikus duālā pasaulē mūsu dievišķums "pārklājas" ar ilūzijas plīvuru, no kura dzimst negatīvās rakstura īpašības.

Agris Vanags ir nopietna garīgā ceļa gājējs un meklētājs. Atradis savas dzīves patiešibas un savu vērtību sistēmu. Savā pieredzē dalās grāmatā Laimas pēdās. Iedziļinājies seno Vēdu mācībā, nopietni pievērsies sakrālajām dainām – viņaprāt, šie raksti ir vissenākie un visneskartākie svētie raksti pasaulē. Tie sniedz visprecīzāko priekšstatu par mūsu dievišķo izcelsmi un ceļu pie sevis.

Dalība bez maksas. Iepriekš pieteikties nav nepieciešams.

Klusuma un meditācijas istaba LNB darba laikā ir pieejama ikvienam bibliotēkas apmeklētajam, un tajā regulāri tiek rīkoti izglītojoši sarunu cikli, ko papildina ar meditāciju saistīti tematiskie pasākumi. Vienlaikus šeit pieejama literatūra par meditāciju.

Agris dalās savās atziņās -
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/23.10.2016-agris-vanags-es-tagad-atgriezos-pie-sevis.id82685/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru