Lapas

otrdiena, 2010. gada 3. augusts

Artura kalendārs un Teiku vakars Dievtuŗu nometnē Mazsalacā

Zaļa dzilna jostu auda
Mēnesī vērdamās;
Kādi raksti Mēnesī,
Tādi dzilnas jostiņā.

Piektdien, 13.augustā Vidzemes pusē Dievtuŗu nometnē Mazsalacā, Valtenberģu muižā, kas dažiem varbūt labāk zināma kā Mazsalacas pamatskola, daži labi jauki notikumi:

Plkst. 14.00 - Īpašais viesis - zintnieks, sēļu izcelsmes leišu zintnieces Anželikas Tamašas skolnieks Uldis Zandbergs ar stāstījumu par Artura kalendāru;

Plkst. 20.00 – Teiku un Dainu vakars pie ugunskura

Piedalīties šajos notikumos iespējams vai nu par ziedojumiem nometnei vai maksājot dienas uzturēšanās naudu - maksā ir ietvertas divas (vai trīs, atkarībā no jūsu vēlmēm) ēdienreizes – pusdienas, vakariņas, brokastis un nakšņošana (ar gultasveļu nodrošina). Ja interesē, nometnē var palikt līdz svētdienai - sestdien piedalīties krustabu rituālā un Agra Vanaga vadītajā Senču godināšanas Ugunsrituālā un svētdien pēc pusdienām doties uz Māras daudzinājumu.

Pie tam – nometnē var piedalīties arī visu nometnes laiku – no 11.- 15.augustam (ar noslēgumu LDS Beverīnas saimes rīkotā Māras daudzinājumā Pekas kalnā 15.augustā plkst. 17.00).

Vairāk par visu nometnes norisi var lasīt šeit pat, mūsu Sadraudzes e-dienasgrāmatā: http://dievturi.blogspot.com/2010/07/latvju-dievturibas-dienas.html#more

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru